Kirpputorit, joita suosittelen

Kirpputorit ovat olleet yksi elämäni suurimmista intohimoista jo 1990-luvun alusta lähtien. Tässä yksi pitkä lista, josta löydät vierailun arvoisia kirppiksiä. Tsekkaa myös Helsingin parhaimmat kirpputorit -listani.

Pääkaupunkiseudun kirpputorit

Aino-kirpputori

Kannelmäessä sijaitseva kirpputori ei sijainnillaan tai olosuhteillaan koreile, mutta kirppiskonkarit tekevät täältäkin takuulla löytöjä. Jos etsit trendikästä ja viihtyisää kirpputoria, Aino ei välttämättä ole sinun paikkasi.

Mainos

Ankkurinappi

Espoossa sijaitseva itsepalvelukirpputori on käymisen arvoinen paikka. Täältä löytyy sekä laatua että nuhjua, mutta tarkkasilmäinen bongannee joukosta omat aarteensa.

Eemelin Kirppis

Pienehkö itsepalvelukirpputori, joka yllättää kävijän. Täällä viihdyy pidempäänkin. Etenkin, jos etsit vaatteita. Kannattaa käydä!

Hakaniemen torin kirpputori

Paikalle pääsee kätevästi metrolla. Torimyyjien joukossa on vakiotrokareita. Aina.

Hietalahden torin kirpputori eli Hietsu

Viime vuosina Hietsu on muuttunut radikaalisti, sillä trokarit valloittavat alueen jo heti aamun ensitunneilla. Tungos saattaa ahdistaa kokematonta kirppistelijää. Hietsu on klassikko, jossa monet myyvät vuodesta toiseen laatutuotteita edulliseen hintaan.

Itäkeskuksen Citymarketin parkkikirppis

Tuurista kiinni, löytääkö Itä-Helsingin suurimmalta parkkikirpparilta mitään. Parhaassa tapauksessa täältä poimii Samujin tai Niken tuotteita ylihalvalla. Kokemusta on!

Jäähallin kirppis

Hietsun tapaan Jäähalli on kokenut trokaritulvan. Jälleenmyyjät kulkevat täällä matkalaukut perässään. Paikalle kannattaa suunnistaa ajoissa eli reippaasti ennen kello yhdeksää. Aamuvirkut tuskin poistuvat hallista löytämättä mitään.

Kahdeksas Aisti

Siilitien metroaseman läheisyyteen avattu tulokas yllättää löydöillään. Erityisesti perheen pienimmille löytyy täältä edullisesti sekä leluja että vaatteita.

Kaivarin Kanuuna

Jos merkkilöydöt ja laadukkaat tuotteet kiinnostavat, täällä kannattaa vierailla. Jotkut tuotteet ovat ylihinnoilteltuja.

Kampin kirpputori

Kaksikerroksinen kirpputori Kampin läheisyydessä on yllättänyt tarjonnallaan monesti. Kannattaa astella suoraan alakertaan.

Kattilahallin kirpputori

Jos jonottaminen ei haittaa, Kattilahalli on sen arvoinen. Nuorten suosima trendikirppis on ostajan näkökulmasta toimiva, mutta myyjänä kilpailu on yllättävän tiukkaa.

Konepajan Bruno

Täällä kannattaa vierailla jo pelkästään miljöön vuoksi. Bruno ei vielä ihan yllä legendaarisen Vallilan kirpputorin tasolle, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Malmintorin kirppis

Myyjien taso vaihtelee, mutta täällä voi metsästää muotilöytöjä suhteellisen rauhassa. Nuoria ostajia näkyy harvemmin. Sopii etenkin kirjojen ja levyjen etsijöille.

Martinlaakson kirppis

Tammikuussa 2022 avattu uusi itsepalvelukirppis, joka on tutustumisen arvoinen paikka.

Myyrmäkihallin kirpputori

Vantaan suurkirpputorilla on toisinaan niin paljon myyjiä, että kulkijalla olisi hyvä olla kartta kädessään. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, sillä myös ostajat ovat löytäneet paikan. Poistuessasi voit ostaa lakukärrystä purtavaa makean nälkään.

Olarin kirppis

Espoossa sijaitseva itsepalvelukirppis on ulkoapäin katsottuna farssi, mutta sisällöllisesti paikka on helmi. Palvelua täältä ei kannata odottaa, mutta löydöiltä on vaikea välttyä. Suosittelen!

Pihlis Kirppis

Täällä voi tehdä vaikka antiikkilöytöjä. Yllättävän bueno löytöpaikka sijainnista huolimatta.

Punavuoren Patina

Korvapuustin tuoksu eteisessä toivottaa kävijän tervetulleeksi. Tarjolla niin vanhoja vintage-mekkoja kuin satunnaisia hajuvesipulloja.

Relove

Noora Hautakankaan perustama Relove on yksi Helsingin siisteimmistä ja tyylikkäimmistä itsepalvelukirpputoreista. Täällä on myös erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen etenkin merkkivaatteista kiinnostuneille ja niille, jotka ovat nirsoja kirppistelijöitä.

Siivouspäivä

Ostajan paratiisipäivä ympäri kaupunkia. Kannattaa vierailla ainakin Kalliossa ja Vallilassa. Siivouspäivänä tekee väistämättä halpoja löytöjä. Muista tinkiä!

Vanhan Herttoniemen pihakirppis

Tapahtuma, joka sulattaa sydämen. Satojen myyjien tavaramäärä on käsittämätön, puhumattakaan herttoniemeläisestä yhteishengestä. Ota koira tai lapsi mukaan ja lähde tänne viettämään päivääsi. Usein tarjolla on myös vastaleivottua pullaa, vohveleita tai munkkeja.

Kirpputorit tarjoavat kävijälleen mahdollisuuden seikkailuun.

Hämeenlinna

Kirpputori Portobello

Isohko itsepalvelukirpputori, josta on helppo poimia löydettävää koko perheelle.

Kantolan Kellari

Todella iso itsepalvelukirpputori, jossa vierähtää helposti useampi tunti. Kannattaa käydä!

Järvenpää

Itsepalvelukirpputori Helmi

Iso ja monipuolinen itsepalvelukirpputorit, josta löytää jotain niin perheen pienimmille kuin itselleen. Kannattaa poiketa!

Lahti

Kirpputori Kisälli

Viehättävä itsepalvelukirpputori, joka sopii etenkin antiikin ystävälle. Huom. jos olet herkkä homeelle, varaudu kirppisreissun jälkeiseen päänsärkyyn.

Perhekirppis Lanttila

Iso itsepalvelukirpputori, josta löytyy tavaroita ja vaatteita koko perheelle.

Karjaa

Sineaaria

Pöyristyttävän hyvä itsepalvelukirppis, jossa myydään myös uusia sisustustuotteita. Täällä voit tehdä merkkilöytöjä edulliseen hintaan.

Kerava

Oliverin kirppis

Toimiva itsepalvelukirpputori, jonka uumenista löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä on paljon myös tuunattuja huonekaluja ja sisustusesineitä, jotka sopivat kriittisempäänkin makuun. Jos lapsi ei malta kulkea mukana, hänet voi jättää leikkinurkkaukseen.

Klaukkala

Viirin Kirppis

Tilava ja suuri itsepalvelukirpputori, jossa myydään myös huonekaluja. Täällä saattaa vierähtää tunti jos toinenkin!

Kuopio

Citypörssi

Kuopion kirppistarjonta on suppea, mutta itsepalvelukirpputorien ykkössijan ansaitsee keskeisellä paikalla sijaitseva Citypörssi.

Orimattila

Kirpputori Piparuuti

Yllättävän siisti kirpputori, mutta löytötaso ei huimaa päätä. Lastenvaatteiden metsästäjälle paikka sopii erityisen hyvin.

Kehräämön ruukki

Kahteen osioon jakautuva kirpputori on hyvin perinteinen, mutta tutustumisen arvoinen. Hyvällä onnella voit tehdä täältä harvinaisia löytöjä.

Kirpputori Riitukka

Siisti itsepalvelukirpputori, josta voi tehdä hyviä löytöjä.

Porvoo

Bohemia

Siisti ja tyylikäs liike, joka muistuttaa putiikinomaista vaatekauppaa. Täältä löydät merkkivaatteita helposti. Hintataso on korkeahko.

Kevätkirppis

Perinteinen iso itsepalvelukirppis, joka ei koreile ulkomuodollaan. Siitä huolimatta etsivä löytää pöydiltä aarteita.

Porvoon löytöpiste

Perinteisen näköinen kirpputori, jossa kannattaa vierailla etenkin, jos veneilijöiden suosimat merkit (esim. Gant, Helly Hansen tai Lexington) kiinnostavat.

Salo

Radiokirppis

Salon Radiokirppis muistuttaa tamperelaista kaimaansa sekä sisällön että pohjaratkaisunsa puolesta.

Turku

Maanantaimarket

Siisti ja nuorekas itsepalvelukirpputori, jonka konsepti muistuttaa Helsingin Relovea.

Puutorin kirppis

Iso mutta pimeähkö itsepalvelukirpputori, josta konkarin on helppo tehdä löytöjä.

Suomen kirpputorit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan entisestään.

Tuusula

Femmatori

Iso itsepalvelukirpputori, joka on kuin labyrintti. Paljon löytömahdollisuuksia!

Tehtaan kirppis

Historiallisessa ruukkimiljöössä sijaitseva kirpputori, josta löytyy niin vanhoja valokuvia kuin aikakauslehtiä. Jos liikut Kellokoskella, tämä on nähtävä!

Pirkanmaan kirpputorit

Kirpputori Bueno

Edesmenneen Bonus-kirpputorin paikalle tullut itsepalvelukirpputori, jossa kaupitellaan pääsääntöisesti nuorten suosimaa pikamuotia.

Jonnan Kirppis

Lielahdessa sijaitseva itsepalvelukirppis on kiitettävän aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Käy täällä, jos etsit lastenvaatteita tai leluja.

Kirpputori Kodin Kakkonen

Suurehko sosiaalisessa mediassa aktiivinen itsepalvelukirpputori on tutustumisen arvoinen paikka. Täältä voit bongata myös huonekaluja.

Kyttälän Kirppis

Kahvila Runon vieressä sijaitseva kirppis ei ole Tampereen paras, mutta löytöpoliittisesti käymisen arvoinen paikka. Vakimyyjien paikat tunnistaa jo kaukaa. Jos et löydä täältä astioita, olet sokea.

Moron peräkonttikirppis

Tampereen huikein kirppistapahtuma, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Tänne kannattaa suunnata heti aamusta jo ennen virallista alkamisaikaa (älä ikinä usko moisiin virallisuuksiin.)

Radiokirppis

Tampereen menestynein itsepalvelukirppis, josta löytää lähes aina jotakin. Hintataso vaihtelee myyjien kesken melko reippaasti, joten tarkkana saa olla. Huomaathan, että vakiotrokareilla on yleensä sama pöytä kuukaudesta toiseen. Tunnistat myös hintalappujen käsialasta, kuka on jälleenmyyjistä ahkerin.

Kirpputori Swap

Siisti ja moderni kirpputori, josta saa hyvää palvelua. En ole poistunut paikalta kertaakaan tyhjin käsin. Iso suositus!

Tarina

Laukontorin kupeessa sijaitseva Tarina haastaa naapurissa sijaitsevan Radiokirppiksen palvelutasollaan. Tai ainakin haastoi, aikoinaan. Täällä voi kilpailijansa tavoin myös kahvitella. Yläkerrassa on usein myynnissä vanhoja huonekaluja.

Pirkan kirpputorikeskus

Iso ja monipuolinen kirpputori, josta on vaikea poistua löytämättä mitään.

Kirpputorikeskus Hoppu

Sastamalla sijaitseva iso itsepalvelukirpputori, joka on valaistu miellyttävästi. Hyvät löytöapajat!

KMV Kirppis

Niin ikään Sastamasta löytyvä itsepalvelukirpputori, joka yllättää positiivisesti! Merkkivaatteita voi täältä yllättävän edulliseen hintaan.

Ivalo

Ivalon kirppis

Pienehkö itsepalvelukirpputori, joka on käymisen arvoinen paikka pohjoisessa!

Saa jakaa

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!