Minä ja kirpputorit

En ole koskaan kyllästynyt löytämiseen. Kun isäni nappasi minut joskus 1980-luvun lopulla mukaansa etsimään kirjoja ja levyjä, hän ei osannut aavistaa, että herään hänen mukaansa koluamaan kaiken maailman pihoja ja parkkipaikkoja vielä yli 20 vuoden päästä.

”Lähdetkö aamulla kirpparille?” Siinä on lause, jonka olen esittänyt isälleni vuosien saatossa niin monta kertaa, että hän on oppinut sitä jo odottamaan.

Olen kiertänyt, kolunnut, kaivanut ja löytänyt kirpputoriaarteita niin paljon, että ystäväni ovat lopettaneet vaatekaupoilla käymisen liki kokonaan. Jos uusia vaatteita kaipaava kaveri tulee luokseni kylään, hänen ei tarvitse poistua täältä tyhjin käsin. Minulla on aina jotakin myytävää.

Ystäviäni lainaten

Birgitta:Tätä Jennan kirppispalvelua suosittelen etenkin kaikille kaltaisilleni laiskanpulskeille. Tykkään laatumerkken kauniista tuotteista, ja muutamalla vinkillä Jenna löysi minulle uudet kengät kera laukun. Niin helppoa, eikun kättä taskuun!”

Sonja: Jenna tuntee ystäviensä tyylin loistavasti. Minun kaappiini on päätynyt vaatteita, joita en olisi itse osannut edes kuvitella päälläni, mutta niistä on tullut suosikkejani. Suosittelen Jennan osaamista enemmän kuin lämmöllä. Ja vaatteita löytyy myös keskiarvokokojen ulkopuolelta!”

Ida: ”Olen tuntenut Jennan kymmenisen vuotta, ja sinä aikana vaatekaappini sisältö on täyttynyt pääasiassa Jennan kautta hankituilla vaatteilla. Ei tarvitse kaupoissa käydä! Jennan ansiosta olen myös itse oppinut tunnistamaan eron hyvän ja huonon kirppiksen välillä.”

Täältä voit lukea lisää siitä, miten kasvoin kiinni kirpputoreihin ja täältä siitä, miten voin olla juuri sinun avuksesi.

lehtonenjenna.jpg

Sekä mekko että taulu ovat kirpputorilta kotoisin.