Tältä näyttää kirppislöydöillä sisustettu koti – Katso kuvat!

Kaulahuivia, koiraa, harmaata koria ja eteisen mattoa lukukuunottamatta kaikki kuvassa näkyvät tuotteet ovat kirpputorilta kotoisin. Suosikkini on pilkkijakkara, joka maksoi kolme euroa. Nyt se toimii säilytyspaikkana.
Keräilen vanhoja valokuvia tuntemattomista ihmisistä. Usko tai älä, näitä historiapalasia tulee melko usein vastaan kirpputoreilla.
Rakastan seeprataljaa, josta maksoin itsepalvelukirpputorilla 30 euroa. Tismalleen samanlainen löytyy Breakfast at Tiffany’s -elokuvasta. Billnäsin tuolit löytyivät Tori.fi:stä.
Liitutaulumaali sopii luovan ihmisen kotiin.
Tattarisuolla Helsingissä on antiikkiliikkeitä, joista löytyy vaikka ja mitä. Poron sarvet olen perinyt mummolani vintiltä.
Vanha opetustaulu maksoi 10 euroa. Lukujärjestys vuodelta 1926 oli edullisempi.
Yöpöytäni on löytynyt tamperelaiselta pihakirpputorilta 30 eurolla.
Tämä entinen telakan aikoinaan omistama vaatekaappi maksoi Tori.fi:ssä 40 euroa. Takki löytyi Tammisaaren itsepalvelukirpputorilta.
Myyjän mukaan tämä pihakirpputorilöytö on nimensä mukaan peräisin Suomenlinnasta.
Farkkutuoli maksoi Mellunmäen kirpputorilla muutama vuosi sitten 30 euroa.
Olohuoneen pöytä on tehty 10 euroa maksaneesta vanhasta ovesta, joka oli purettu Pohjanmaalaisesta talosta. Lasilevyä en teetättänyt vaan löysin Tori.fi:stä.
Maapallo muistuttaa, että vielä on nähtävää. Vanhasta karttapallosta maksoin peräkonttikirpputorilla 15 euroa.
Tästä autotalo Mäkisen vanhasta mainoksesta maksoin tamperelaisella kirpputorilla 10 euroa. Rakastan kuvan monimerkityksellisyyttä.
Dux -merkin Johan -mallin sohva löytyi 200 eurolla Tori.fi:stä. Sen oikea arvo on tuhansia euroja. Myös Gantin tyynyt ovat kirpputorilta kotoisin.

Muuttaessani pari vuotta sitten Tampereelta takaisin Helsinkiin, ostin lähes kaikki huonekalut kierrätettyinä. Koko kotini sisustamiseen kului yhteensä 1743 euroa. Sillä rahalla ostin myös Kartell ja Lokki -valaisimet ja television, mitkä poimin uutena. Minulle on tärkeää, että kotini näyttää siltä, että sitä ei ole valittu Ikean katalogista.

Monet yritykset ja ihmiset hukkaavat rahansa Artekin klassikkohuonekaluihin ja valmiisiin sisustusratkaisuihin, vaikka kirpputolöydöillä pääsee vähintään samaan lopputulokseen niin tahtoessaan.

Mikäli mielit tiloihisi jotakin uniikkia ja persoonallista, otan vastaan löytötoimeksiantoja.

Mainos
Saa jakaa

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!