Tältä näyttää kirppislöydöillä sisustettu koti – Katso kuvat!

Vepsäläisen tv-taso, Iskun sohva ja porvoolaisesta sisustusliikkeestä alun perin hankittu pöytä ovat kaikki löytöjä Tori.fi:stä.
Poron sarvet olen perinyt isovanhemmiltani. 
Autotalo Mäkisen vanha mainostaulu on vilahtanut blogissa aiemminkin. Se on ostettu 10 eurolla Tampereen Laukontorin kirpparilta.
Sukka ei normaalisti saa tulla sohvalle, joten se käytti tilaisuuden hyväkseen kuvausten aikana. Lexingtonin tyyny on ostettu kotikirpputorilta.
Boknäs Villinki -sarjan työpöytä löytyi Tori.fi:stä 300 eurolla. Työtuolin sain ilmaiseksi, mutta äitini verhoili sen uudelleen. Talja on löytynyt vuosia sitten Tampereen Radiokirpputorilta.
Intialaista täyspuuta oleva kirjahylly löytyi Tori.fi:stä. Voin kertoa, että pojilla oli hiki, kun tätä kannettiin yläkertaan. Isoin taulu on poimittu Herttoniemen pihakirppikseltä. Kirjat on ostettu pääosin kirpputoreilta, mutta Hymytyttöpatsaan olen ansainnut ihan itse 1. luokalla.
Tämä vanha kirjoituskone huusi nimeäni Aurinkolahden kirpputorilla viime kesänä. Sain sen omaksi viidellä eurolla.
Toiset keräilevät pullonkorkkeja, toiset vanhoja valokuvia tuntemattomista ihmisistä. Sotilaskuvassa on sentään edesmennyt Erkki-vaarini.
Farkkutuoli löydettiin aikoinaan Mellunmäen itsepalvelukirpputorilta 30 eurolla. Myös Sukan lelu ja tyyny ovat kirpputorilta kotoisin. Taulun olen tilannut Plywood Printista. Kuva on tietysti itseni ottama.
Halusin pitää itselläni yhden The dogs of Central Park -valokuvanäyttelyni teoksista. Tämän taulun nimi on I want candy ja sen kehykset ovat kirpputorilta kotoisin. Museolaatuisen työn tästä sai aikaan Kalasataman Dialab.
Eero Aarnion Askolle suunnittelemat tuolit ovat sellaiset, että niitä joko vihaa tai rakastaa. Omani löysin Tori.fi:stä. Pöytälevy on peräisin vanhasta puretusta talosta Pohjanmaalta. Pihakirpputorilta löytynyt ovi oli alkujaan mintunvihreä, mutta äitini maalasi sen valkoiseksi. Lasilevy löytyi Tori.fi:stä, kuten myös peili-ikkuna.
Elämäni miehet olen asettanut kirpputorilta löytämiini kehyksiin. Marimekon ananasmekko on poimittu Kaivarin Kanuunasta. Metallilaatikko tarttui matkaan Siilitien kirpparilta.
Parvekekalusto löytyi pitkällisen etsinnän päätteeksi Tori.fi:stä 120 eurolla.
Ted Bakerin mekko odottaa ensi kesän häitä. Tämä söpöys on myös ostettu Tori.fi:stä.
Makuuhuoneen sisustus on vielä jokseenkin kesken, mutta värimaailma tulee olemaan tämä. Hästensin sänky on Tori.fi:stä – yllätys, yllätys.

Kirppislöydöt ovat uniikkeja

”Me ei sitten osteta mitään uutena!” Se oli ehdoton toiveeni, kun muutimme uuteen asuntoomme syyskuun lopussa. Sain tahtoni läpi, sillä emme ostaneet kaupasta mitään muuta kuin olohuoneen maton ja yhden valaisimen.

Säästimmekö? No, laske itse:

  1. Hästensin sänky: 460 euroa
  2. Iskun sohva: 600 euroa
  3. Vepsäläisen tv-taso: 250 euroa
  4. Sohvapöytä: 85 euroa
  5. Yöpöytä: 25 euroa
  6. Boknäsin työpöytä: 300 euroa
  7. Kirjahylly: 180 euroa
  8. Askon tuolit: 100 euroa
  9. Parvekekalusto: 120 euroa
  10. Muuramen lipasto vaatehuoneeseen (ei näy kuvissa): 20 euroa

Näin ollen kolmion sisustamiseen kului hieman yli 2000 euroa. Siihen hintaan en olisi saanut uutena edes Hästensin sänkyä, joten pakko olla tyytyväinen. Onneksi ihan kaikkea ei tarvinnut ostaa, sillä joitakin jo täälläkin tutuksi tulleita huonekaluja halusin säästää. Kodissa riittää vielä viilattavaa, mutta nyt täällä voi jo asua ilman akuuttia kierrätysmaniaa.

Mainos
Saa jakaa

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!