Kirpputorilta kotoisin käynnistyy uudella alustalla – tervetuloa mukaan!

On pitänyt kävellä kaikki polut läpi, nähdä kaikki pimeät nurkat ja kääntyä takaisin. On pitänyt kuunnella neuvoja, eksyä ja löytää taas perille.

Kuten arvata saattaa, edessäsi on uutinen. Kirpputorilta kotoisin on muuttanut takaisin alkupisteeseen. Siihen, mistä kaikki lähti liikkeelle vuoden 2017 alussa. Yhtä kämäinen tämä sivusto ei tosin enää ole, päinvastoin. Ei tällaista kirpputori-imperiumia nimittäin ihan yksin rakenneta. Siihen tarvitaan Pohjalaisen Niko. Viimeiset pari viikkoa ovat hurahtaneet pitkälti tämän sivuston luomiseen. Kun lopputulosta katsoo, on helppo olla onnellinen. Ihan valmista ei vieläkään ole, mutta riittävän pitkällä olemme, jotta voin aloittaa.

Jos olet ihan uusi täällä, tervetuloa mukaan! Kirpputorilta kotoisin on enemmän kuin blogi, se on oikeastaan elämäntapa ja pakkomielle. En ole poistunut kirpputoreilta vuosikausiin tyhjin käsin. Aloitin kirppisreissuni jo kauan ennen kuin niistä tuli muotibloggaajien pyhiinvaelluskohteita. Jos luet tarinani, huomaat, että ajauduin aikoinaan isäni matkassa etsimään My little poneja ja jäin sille tielle.

Mainos

Enää minun ei tarvitse etsiä mitään. Minä lähinnä löydän asioita. En edes muista, milloin olen viimeksi ostanut vaatteen uutena kaupasta. Vaatekaapillani on ikuinen ähky, vaikka Zadaa-putiikissani on jatkuvalla syötöllä myynnissä uutta kampetta. Mitä pikamuotiin tulee, se lähinnä kuvottaa ja ahdistaa. Lisäksi välttelen viimeiseen saakka tilanteita, joissa on mahdollisuus törmätä kadulla henkilöön, jolla on samanlainen asu päällä kuin minulla. Siksi suosin kirppareilta ja aarteita, joissa on sielua ja särmää.

Toivottavasti näemme pian uudelleen! Tämä blogi aloittaa uuden elämän, uudella ilmeellä.

P.S. Joko seuraat Kirpputorilta kotoisin -somekanavia? Ota haltuun ainakin Instagram.

Marimekon vintage-mekko löytyi Turun kirppisreissulta. Myös farkkutakki on ostettu kierrätettynä.
Saa jakaa

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!