Arvot

En halua tehdä juttuja, joista tulee huono omatunto. Haluan tehdä juttuja, jotka jäisivät tekemättä ilman minua. Ei tähän hommaan ryhdy sellainen, joka tarkastelee maailmaa taskulaskimen läpi. Teen yhteistyötä niiden kanssa, jotka ymmärtävät alla mainitsemani aatteet.

Suoranuottisuus eli rehellisyys

Onko rehellisyys pahe, mielikuvitus rikos? Välttelen kaunopuheisuutta ja kerron mielipiteeni suoraan. Inhoan turhaa lörpöttelyä, aikaa varastavia palavereja ja ”on ilmoja pidellyt” -tyyppisiä keskusteluja. Jos on puolen minuutin asia, ei tarvitse puhua viittä minuuttia. En valehtele, kaunistele totuutta tai jätä jotakin kertomatta vain miellyttääkseni vastaanottajaa.

Rohkeus

Haluan uskaltaa järkyttää vallitsevaa horrosta ja vältellä pönötystä. Yhteiskunnallista keskustelua syntyy vain silloin, kun heittää peliin reippaan teesin. Totuus ja rohkeus eivät aina ole mukavia, mutta ne eivät ikinä ole heikkoutta.

Vapaus 

Kuten olen täällä kertonut, haluan tehdä töitä, en vuoroja. Riippumattomuus mahdollistaa sen, että voin kulkea omaa polkua itsenäisesti. Haluan osoittaa ihmisille ihanteita, jotka vapauttavat elämää kahleista. Haluan esimerkiksi taistella riistosopimuksia ja polkuhintoja vastaan, sillä raha kuuluu tekijöille, ei mediamoguleille. Maailma ei muutu ellemme uskalla kyseenalaistaa edellisiä sukupolvia. Entä jos, miksei kukaan -alkuiset kysymykset ovat erinomaisia johdantoja.