Tätä on odotettu! Kirpputorilta kotoisin avasi uuden verkkokirpputorin

Kirpputorilta kotoisin -sivustolle on tällä viikolla auennut ikioma verkkokirpputori. Osoitteesta https://kirpputoriltakotoisin.fi/kauppa/ löytyvä kierrätysputiikki palvelee nyt vuorokauden ympäri. Valikoima on tarkoitus pitää tarkoin kuratoituna, joten Suomen suurinta verkkokirppistä et näiltä sivuilta tule löytämään. Otan myyntiin ainostaan laatubrändien tuotteita, persoonallisia vintage-vaatekappaleita sekä uniikkeja harvinaisuuksia, jotka puhuttelevat ainakin itseäni. Miten tähän lopputulemaan sitten päädyttiin?

Minulle on huomauteltu jo monen vuoden ajan, miksi ihmeessä en perusta omaa kirpputoria. No, tämä olkoon ratkaisuni tähän hetkeen. Sattuneesta syystä myytävää on kertynyt, joten kasvatan valikoimaa sitä mukaan, kun myyntiä kertyy.

Jos kaapissasi siis lojuu merkkitavaraa, josta haluaisit päästä eroon, voit tarjota omia tuotteitasi myyntiin. Jos olet kiinnostustunut laajemmasta kurarointi – ja konsultointipalvelusta, johon sisältyy tuotteiden myyntikuvaus ja hinnoittelu, ota yhteyttä viestitse, niin kerron tästä mielelläni lisää.

Tällä hetkellä kaupan ulkoasu on vielä keskeneräinen, mutta koska tehty on mielestäni parempi vaihtoehto kuin täydellinen, päätin tiedottaa kaupan olemassaolosta jo tässä vaiheessa. Huomautettakoon, että ilman Niko Pohjalaisen apua tämä verkkokauppa ei olisi koskaan nähnyt päivänvaloa. Siinä on tekijä, joka ansaitsee vähintään hevoskärryillä toimitettavan samppanjapullon kotiovelle.

Btw, niin sanottu sisäänheittotuote odottaa vielä julkistamista, sillä siihen tarvitaan vielä graafikon siunaus. Sen tiimoilta palaan asiaan mahdollisimman pian…Paljastettakoon kuitenkin sen verran, että kyseessä on pdf-muotoinen opas, jonka avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Ihanaa viikonloppua, palataan asiaan! Menehän siitä jo shoppailemaan.

Kirpputorilta kotoisin avasi oman verkkokirpputorin! Kuva: Jenna Lehtonen
Saa jakaa
  •  
  •  
  •  
  •  

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!