Helsingin itsepalvelukirpputorit yksien kansien välissä – Digiopas saatavilla nyt!

Jokainen meistä tietää, miten kuluttavaa on samojen asioiden googletteleminen kerta toisensa perään. Ei sitä jaksa. Helsingin itsepalvelukirpputorien kohdalla tilanne on se, että netistä löytyvä tieto on osittain tai kokonaan vanhentunutta. Sen lisäksi informaatiota ei löydy kattavasti yhdestä paikasta, vaan useista kymmenistä eri paikoista. Kaikki eivät esimerkiksi tiedä, että Kaivarin Kanuuna on laittanut ovensa kiinni. Kukapa toimisi kirpputorien viestintäkonsulttina ja tiedottajana? Niinpä…

Koska yllä mainittu ongelma on selvä, halusin omalta osaltani keksiä siihen ratkaisun. Siitä syystä verkkokirpputorilleni on ilmestynyt myyntiin digitaalinen matkaopas, joka esittelee Helsingin itsepalvelukirpputorit yksien kansien välissä.

Sen lisäksi, että esittelen oppaassa Helsingissä juuri nyt palvelevat itsepalvelukirpputorit, kerron niistä jokaisesta oman näkemykseni. Lisäksi oppaan lopusta löytyy kartta, josta hahmottaa, missä nämä kirpputorit suunnilleen sijaitsevat.

Mainos

Koska kierrätysmyymälät ovat eri asia kuin kirpputorit, keskityn oppaassa nimenomaan perinteisiin itsepalvelukirpputoreihin. En myöskään esittele vintage-putiikkeja, jotka ovat erikoistuneet pelkkään käsin poimittuun second hand -valikoimaan. Esittelemättä jäävät myös livekirpputorit ja pihakirppistapahtumat, joille voisin pyhittää ihan oman versionsa. Nähtäväksi jää, ilmestyykö oppaita tulevaisuudessa vielä lisää.

Mikäli haluat säästää aikaasi ja tutustua pääkaupungin kirppistarjontaan muualta käsin ilman tuskanhikeä, tämä opas on tehty sinua varten. Toivon, että sivut johdattavat sinut aarteiden äärelle mutkattomasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea ylimääräistä googlettelua helpommin.

P.S. Jos liityt Kirpputorilta kotoisin -sisäpiiriin Facebookissa, saat alekoodin, joka pudottaa oppaan hinnasta 50 prosenttia!

Saa jakaa

Liity sisäpiiriin

Tilaa ilmoitus uusista blogiteksteistä sähköpostiisi!