Kirpputoreista koiriin – Nämä olivat vuoden 2017 suosituimmat jutut

Vuosi lähestyy finaaliaan, joten kokoan sen kunniaksi listauksen siitä, mitkä olivat Kirpputorilta kotoisin -sivuston luetuimmat jutut vuonna 2017. Vaihdoin hiljattain domainin nimipalvelimet, mikä aiheutti sen, että joidenkin juttujen jakomäärät nollautuivat täysin. Jos haluat tietää, paljonko juttua on oikeasti jaettu, suosittelen kokeilemaan SharedCount -palvelua. Eron huomaa, kun vaihtaa https -alun http -alkuiseksi.

1. ”Kysyn mieheltä ensin” – Nämä asiat ärsyttävät Facebook-kirpputoreilla

Kun tekstissä on huumoria ja siihen voi samaistua, se uppoaa ihmisiin. Vuoden suosituin juttuni tavoitti liki 10 000 ihmistä ja oli ylivoimaisesti tykätyin kokonaisuus täällä.

2. Kun pikkuaivot eivät mahdu kalloon – Koirallani todettiin syringomyelia

Henkilökohtaisuus ja tarinallisuus vetoavat lukijaan. Tässä tekstissä on mukana sekä sydäntä että tiukkaa faktaa, ja olen kiitollinen jokaiselle tämän jutun jakaneelle henkilölle.

3. Cavalierin kohdalla terveys on jotakin määrittelemätöntä – nouseeko tästä ohjelmasta vuoden viimeisin somekohuni?

Provokatiivisen otsikon omaava juttu kohosi suosioon yllättävän nopeasti. Jopa niin nopeasti, että yllätyin itsekin. Koiramaailman kuuma peruna – syringomyelia – aiheuttaa ihmisissä tunteita.

4. Elämäntapana uteliaisuus: Aitoa moniosaajaa on mahdotonta sovittaa muottiin

Ilmeisesti Suomesta löytyy muitakin moniosaajia kuin Rantama ja Lehtonen. Hyvä niin, sillä mitä useampi meistä lähtee oman intohimonsa perään, sen parempi Suomelle.

5. Shampanjaa ja makaronilaatikkoa: Antiikkialan yrittäjä rakastaa kontrasteja – katso kuvat persoonallisesta kodista

Henkilöjuttu Amanda Kääriäisestä kodissaan oli todella pidetty. Toivon, että saan tavata myös ensi vuonna Kääriäisen kaltaisia mimmejä ja jakaa heidän tarinansa täällä. Otan kiitollisena vastaan juttuvinkkejä mailitse osoitteeseen jenna@jennalehtonen.com.

6. Tämän hääkuvaaja kertoisi sinulle, jos uskaltaisi

Uskon, että moni ammattikuvaaja löysi tekstistä itsensä. Sain tästä jutusta useamman palautteen myös sähköpostitse. Useimmat kiittelivät siitä, kun uskalsin ottaa aiheen käsittelyyn julkisesti.

7. Jonotitko ruokakauppaan vaateostoksille? Halpa pikamuoti tuhoaa sekä ympäristön että vaatekaappisi

Ajankohtainen juttu puhutti. Ekologisuus on noussut trendiksi, joka tuskin enää sammuu. Muotiblogien maailmasta on helppo erottautua, jos omaa kriittisen luonteen ja osaa kyseenalaistaa asioita.

8. Uskoisitko, että nämä vaatteet on poimittu kirpputoreilta?

Uteliaisuus on klikkikoukku, johon moni lankeaa. Ilmeisesti monelle on myös epäselvää, ett kirpputoreilta voi löytää aivan yhtä upeita luomuksia kuin kaupasta – jopa parempia. Visioni on saada mahdollisimman monet ymmärtämään, että kirpputorit ovat itse asiassa seksikkäitä paikkoja.

9. Syringomyelia – vaiettu tabu

Tämä teksti on rakennettu sydän edellä, asiaa unohtamatta. Toivon ja uskon, että tietoisuus cavalier kingcharlesinspanieleiden terveystilanteesta laajenee entisestään. Ilman tätä tekstiä, en olisi päässyt puhumaan aiheesta Jenny+ -ohjelmaan.

10. Kirpputorilta kotoisin by Jenna Lehtonen – Näin palveluni toimii

Mitä tarkoittaa, kun yhdistää valokuvauksen ja kirpputorilöydöt? Moni halusi tietää vastauksen.

photo.jpg

Iso kumarrus kaikille, jotka eksyitte blogini pariin vuonna 2017. Lupaan tehdä kaikkeni, että löydätte täältä ihmeteltävää myös ensi vuonna.

 

 

 

Vastaa