Kolmen euron kukkamekko löysi uuden kodin – katso, miltä se näyttää nyt

Kuva: Jenna Lehtonenanni2.jpgKuva: Jenna LehtonenKuten tässä postauksessa kerroin, poimin River Islandin kukkamekon espoolaiselta kirppuroilta vain muutamalla eurolla. Tiesin, että itseäni olisi jäänyt harmittamaan, jos olisin jättänyt mekon ostamatta. Uudenveroiselle, ajankohtaiselle ja kauniille vaatteelle löytyy aina ostaja. Tämän mekon kanssa kävi hyvä tuuri, sillä se laskeutui mieheni siskon päälle täydellisesti. Kiitos Anni, kun tarjoat kirppismekolle uuden elämän.

P.S. Tulevana sunnuntaina eli 3. syyskuuta olemme äitini kanssa myymässä vaatteita Myyrkippiksellä Vantaalla. Jos mielit kaappiisi uusia vaatteita tai tahdot muuten vaan tulla höpöttelemään, tervetuloa moikkaamaan! Löydät meidät pöytä numero C17 takaa.

Vastaa