Kun aikaa on vain hetki – nämä kuvat otettiin alle minuutissa

Kuva: Jenna LehtonenKuva: Jenna LehtonenKuva: Jenna LehtonenÄitini halusi päivittää kuvat somekanaviinsa, mutta varsinaisen kuvauspäivän sopiminen läheisen ihmisen kanssa on yhtä helppoa kuin löytää Vuosaaresta Järvenperään ilman navigaattoria. Näin ollen hoidin kuvauksen kuin ohimennen päiväreissullamme Porvoossa. Käskin äitiä hyppäämään kukkapuskaan ja hän teki työtä käskettyä aina siihen asti, kunnes havahtui ampiaisiin. No, lehtikuvaajataustaiselle minuutti on pitkä aika. Aina ei todellakaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Äiti sai kuvansa ja minä väliaikaisen rauhan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s