Mietitkö ohjelmanumeroa polttareihin? Tässä yksi vaihtoehto

nuuksionuuksio2.jpgnuuksio3

Muutama viikko sitten sain puhelun, jossa tiedusteltiin, lähtisinkö kuvaamaan alastonta morsianta metsään. Vastasin oitis, että ilman muuta. Pari päivää myöhemmin kiipesin kalliolle kukkulalle, taivalsin läpi havuoksien ja mustikan varpujen vain nähdäkseni, miten vaatteeton vartalo sulautuu suomalaiseen luontoon. Loppupeleissä kamerani edessä heilui lauma ilkosillaan olevia daameja, jotka olivat kuin luotuja näihin kuviin ja tunnelmiin. Kokemus oli naisseurueen mukaan ennen kaikkea voimauttava.

Jos mietit polttareihin uudenlaista ohjelmanumeroa iänikuisten tanssituntien rinnalle, palkkaa avuksesi ammattikuvaaja. Otan mielelläni vastaan puheluita, jotka alkavat kysymyksellä: ”Teetkö tällaisia keikkoja?” Hinnastoni löydät täältä.

 

Vastaa