Vauvakuvaus Helsingissä? Varaa aikasi nyt!

Roope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna LehtonenRoope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna LehtonenRoope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna LehtonenRoope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna LehtonenRoope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna LehtonenRoope-pojan valokuvaus 30.5.2017. Kuva: Jenna Lehtonen

Etsitkö potentiaalista vauva- tai perhekuvaajaa Helsingistä? Sattuipa sopivasti. Jos varaat aikasi elokuun loppuun mennessä, minulla on sinulle hyvä diili tyrkyllä. Miltäpä kuulostaa, että saat minut ja kamerani käyttöösi tunniksi, jonka päätteeksi toimitan sinulle kymmenen valmista digikuvaa hintaan 250 euroa? Niinpä. Varaa oma aikasi ja ikuista hetkesi nyt. Minut saat kiinni tarttumalla puhelimeen tai heittämällä viestiä osoitteeseen jenna@jennalehtonen.com. Toivottavasti tapaamme pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s