Vielä ehtii: The dogs of Central Park -valokuvanäyttely Tampereen Bar Piilossa

piilo.jpg

Koira. Lemmikki, jonka suosio kohosi huippuunsa 1900-luvun alussa. Sen lisäksi, että koira esitti jo tuolloin tärkeää osaa näyttelyissä, perhe-elämässä, sotavoimissa, vartijana, suojelijana, metsästystoverina ja paimentajana, sen kuvia oli leluissa, postikorteissa, äänilevyissä ja mainoksissa.

Nyt, vuonna 2017, Suomalaisissa kotitalouksissa on jo 800 000 koiraa. New Yorkissa hännänheiluttajia asuu liki saman verran. Tammikuussa 2017 kävellessäni yksin 6628 kilometrin päässä kotimaastani näin, että yksi asia erottaa suomalaisen ja newyorkilaisen nappisilmän. Se on vapaus. Asia, josta Tampereen Bar Piiloon luotu The dogs of Central Park -valokuvanäyttely kertoo.

piilo1.jpg

Lapsuudestani saakka olen viipottanut koirien perässä ja vieraillut kirpputoreilla. Siksi halusin The dogs of Central Park -näyttelyssä yhdistää kaikki neljän koon intohimoani eli koirat, kirpputorit, kirjoittamisen ja kuvaamisen.

kortitpiilossa.jpg

Kaikki näyttelyn kuvat ovat myynnissä  kirpputorilta kotoisin olevissa kehyksissä. Lisäksi tyrkyllä on teemoihin liittyviä oheistuotteita, kuten kangaskasseja.

Näyttely on pystyssä vielä tovin. Oletko jo käynyt paikalla?

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Vielä ehtii: The dogs of Central Park -valokuvanäyttely Tampereen Bar Piilossa

Vastaa