Uskoisitko, että nämä vaatteet on poimittu kirpputoreilta?

Johanna Sormunen Talvipuutarhassa 20.4.2017. Kuva: Jenna Lehtonen

Kukkakuvioinen haalari löytyi Johannalle Kampin kirpputorilta.

Ensimmäinen Kirpputorilta kotoisin -kuvaus on toteutettu toimestani Helsingin Talvipuutarhassa. Kirpputorilöydöt ja valokuvauksen risteyttävä konsepti ja metodi on täysin uusi. Idea on kuitenkin elänyt päässäni jo niin pitkään, että se alkaa kasvattaa oksistoaan jo muuallakin kuin mieleni syövereissä. Tarkoitus on, että asiakas voi valokuvien ohessa ostaa itselleen kuvauksissa käytetyt kirppisvaatteet. Tarkempaa tietoa löydät esimerkiksi täältä ja täältä.

Tuli sellainen fiilis, että kanssasi voisi testata jotakin tavallisesta poikkeavaa.” Näin luki viestissä, jonka Johanna alkuvuodesta minulle lähetti. Nyt, muutamaa kuukautta myöhemmin, olemme saaneet kuvaukset maaliin.

Kaikki vaatteet istuivat kantajalleen juuri niin hyvin kuin olin päässäni kuvitellut, vaikka emme olleet tavanneet koskaan aikaisemmin. Joka kerta kaunottaren astellessa uusilla kirppisvaatteilla eteeni, hullaannuin hymyilemään. Olin osannut ostaa sopivan kokoiset asut näkemättä Johannaa lainkaan.

DSC_5399.jpg

Espritin korkokengät majailivat Tampereen Tarina-kirpputorilla.

Saimme haettua kuvat noin tunnissa, joten kuvaustuokio on mallille melko helppo – tarvitsee vain saapua paikalle.  Näiden kuvien lisäksi Johanna osti itselleen yli puolet kirpputorilta kotoisin olevista vaatteista.

Kysyn nyt sinulta, haluatko lähteä mukaan? Hyppäisitkö seuraavaksi kameran eteen? Voin kertoa, miksi se ehkä kannattaa.

DSC_5707.jpg

Kampin kirpputorilta löytyi myös tämä kesän rientoihin sopiva mekko.

Onko sinulle aina kiire? Tuntuuko sinusta, ettet löydä kirpputoreilta mitään, vaikka miten yrität?  Oletko menossa kesällä häihin ja haluat näyttää hyvältä, mutta et tahdo ostaa satojen eurojen arvoista mekkoa?

DSC_5560.jpg

River Islandin mekko tuli vastaan Tampereen Radiokirppiksellä.

…Vai haluatko itsestäsi kuvia, joita on mahdotonta matkia? Haluatko kenties toteuttaa vision tai antaa kuvaajalle vapaat kädet?

Johanna Sormunen Talvipuutarhassa 20.4.2017. Kuva: Jenna Lehtonen

Vintage-mekko on yhä myynnissä! Laita viestiä, jos XS-kokoinen mekko houkuttelee.

Löydän mielelläni puolestasi. Autan sinua säästämään sekä rahaa että aikaa.

DSC_5961.jpg

Johanna sai oman fanitytön kesken kuvausten.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopivin ratkaisu. Tee se nyt, malttamattomuus on hyve! Yhteystietoni löydät vaikkapa täältä.

DSC_5551.jpg

Karppien katselu kuuluu Talvipuutarhan oleellisuuksiin.

DSC_5761.jpg

Kun hankkii vaatteet kirpputorilta, voi pukeutua yksilöllisemmin.

P.S. Muistathan, että olen pohjimmiltani lehtikuvaaja ja journalisti, joten kuvissani ei ole tapana pönöttää. Jos sinulla on tarpeita kuvalle tai sanalle ylimalkaan, pääset jyvälle täällä.

Vastaa