Viikonlopun kirppislöydöt

marcolopolo.jpg

Marc O’Polon nahkalaukku maksoi 18 euroa.

Istun sunnuntaijunassa ja lähetän ystävälleni extempore-viestin. Kysyn, lähdetäänkö Ed Sheeranin keikalle. Tuntia myöhemmin poistun kirppiskasseineni junasta satoja euroja köyhempänä, silti hymyillen. Maaliskuun lopussa olemme Berliinissä kuuntelemassa, miltä Castle on the Hill soundaa livenä.

makia2.jpg

Makian takki lähti matkaan 15 eurolla Tampereen FAD-kirppistapahtumasta.

Kuuntelen oranssihiuksisen miehen kappaleita ja kirjoitan tätä tekstiä, jonka pitäisi kertoa viikonlopun kirpputorilöydöistä. Olen pahoillani, mutta tällä kertaa kuvat saavat kertoa puolestani, sillä tämä daami aikoo valssailla Shape of You -kappaleen tahdissa keittiöön ja loihtia jotakin yhtä hymyilyttävää kuin sunnuntaijunamatka Tampereelta Stadiin.

makia

Makian parka päätyi lopulta isäni vaatekaappiin 45 eurolla.

P.S. Kaikki kuvien aarteet ovat Tampereen kirpputoreilta kotoisin.

Vastaa